Καλάθι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας ξεκινά την δεκαετία του 1950 από τον παππού μας Αθανάσιο Μπόνη του Στυλιανού με ποιοτικές μεταλλικές κατασκευές,άκρως εξιδεικευμένες και δύσκολες.Κατασκευές σε διάφορους τομείς όπως βιομηχανίες τροφίμων και ποτών,κεντρικά καταστήματα και υποκαταστήματα τραπεζών και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους μηχανικούς και αρχιτέκτονες δίνοντας λύσεις ακόμα και στις δυσκολότερες απαιτήσεις των πελατών.
Το 1979 ξεκινά μια προσπάθεια ίδρυσης εταιρείας κατασκευών θερμοκηπιακών μονάδων με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο και πολλές κατασκευές στο ενεργητικό της.
Έπειτα από μεγάλη ειδίκευση στον αγροτικό τομέα η δεύτερη πλέον γενιά ο Στυλιανός Μπόνης του Αθανασίου ιδρύει την εταιρεία METALPLAST το έτος 1993 και προσανατολίζεται στην κατασκευή και παραγωγή πλαστικών κουμπωμάτων συγκράτησης των φίλμ (νάιλον) των θερμοκηπίων όπως επίσης και όλων των μεταλλικών ανταλλακτικών για την συναρμολόγηση των σκελετών και των παραθύρων αερισμού των θερμοκηπιακών μονάδων.
Η εταιρεία μας παράγει και εξειδικεύεται στα ακόλουθα:

Συστήματα στερέωσης φιλμ θερμοκηπίων (κλιπς)
• Συστήματα συναρμολόγησης παραθύρων θερμοκηπίων.
• Εξαρτήματα συναρμολόγησης θερμοκηπιακών σκελετών όπως κολάρα, συνδέσμους, κρεμαγιέρες, ηλεκτρομειωτήρες παραθύρων κλπ.
• Δίχτυα σκίασης, προστασίας και εντομοστέγασης.
• Υφάσματα εδαφοκάλυψης και προστασίας από αγριόχορτα.
• Διάφορα αναλώσιμα είδη και γενικότερα ότι αφορά τους σκελετούς την κάλυψη και την προστασία των θερμοκηπιακων μονάδων.

Tην διοίκηση της επιχείρησης από το 2010 έχει αναλάβει η τρίτη γενιά ο γιός του Στυλιανού, Αθανάσιος Μπόνης καινοτομόντας με  λύσεις συγκράτησης,σύνδεσης σε θερμοκηπιακές μονάδες όλων των Ελλήνων και ξένων κατασκευαστών του κλάδου.
Εξάγει σε αρκετές χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης αλλά και σε  χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης προϊόντα ανώτατης και εξαιρετικής ποιότητας προσφέροντας λύσεις ευρέως αποδεκτές σε Διεθνή επίπεδο.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δαμασκηνίου 1 & Κατεβασιάς 13671, Αχαρναί Αθήνα, Ελλάδα Δείτε τον χαρτη

ΕΙΣΟΔΟΣ ή εγγραφή